Team Fysio Grootegast

De fysiotherapeuten stellen zich voor


Aanmelden

De fysiotherapeuten van Fysio Grootegast bieden laagdrempelige zorgzame en zorgvuldige zorg

Frans van Zijl

Frans van Zijl

FYSIOTHERAPEUT | MASTER MANUEEL THERAPEUT

Frans van Zijl heeft in 1988 zijn studie fysiotherapie afgerond. Hierna heeft hij de opleiding manuele therapie aan SOMT University of Physiotherapy gevolgd. Hij is als praktijkeigenaar voornamelijk werkzaam als Master Manueel Therapeut. De manueel therapeut houdt zich bezig met het onderzoeken en behandelen van patiënten met klachten betreffende het bewegingsapparaat. Frans is verantwoordelijk voor het kwaliteits- en innovatiebeleid. Hij heeft in 2008 de opleiding Professional Master Manuele Therapie afgerond.

Big-nummer 19035596604

Ilona Sanders

Ilona Sanders

FYSIOTHERAPEUT | MASTER SPECIALIST CHRONISCHE ZIEKTEN

Ilona Sanders heeft haar opleiding fysiotherapie in 2006 afgerond aan de Hanzehogeschool in Groningen. Hiervoor heeft zij de CIOS-sportopleiding in Heerenveen gevolgd. Zij is sinds 2007 werkzaam bij ons in Grootegast. Ilona is officieel geregistreerd als oedeemtherapeute. In 2013 is zij geslaagd voor de masteropleiding Specialist Chronische Ziekten (hart, long, orthopedie en neurologie).

Zij is namens onze praktijk aangesloten bij Chronisch ZorgNet voor de specialisatie hart-, vaat- en longaandoeningen (onder andere COPD-patiënten). Tevens is zij lid van Geriatrie Fysiotherapie Netwerk Groningen en ReumaNet Noord en is zij betrokken bij Buurtzorg plus Grootegast. Zij verzorgt ook de cursus valpreventie binnen onze praktijk.

Big-nummer 99066516204

Lindsay Husada

Lindsay Husada

FYSIOTHERAPEUT

Lindsay Husada werkt sinds 2017 bij Fysio Grootegast. Zij verzorgt de revalidatie van coronapatiënten.

Tevens is zij aangesloten bij Chronisch Zorgnet met de aantekening perifeer arterieel vaatlijden en is vanuit dit netwerk vooral gespecialiseerd in de looptraining voor claudicatio-patiënten. Lindsay volgt op dit moment de universitaire studie Psychologie aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG).

Big-nummer 79923888004

Murat Dikyol

Murat Dikyol

FYSIOTHERAPEUT

Murat Dikyol werkt sinds 2021 bij onze praktijk. Hij heeft de opleiding dry needling gevolgd en de opleiding van FysioTopics afgerond. Hierdoor verzorgt hij ook de zorgplannen van FysioTopics voor lage rug, nek- en schouderklachten van FysioTopics.

Murat is ook vaak in de oefenzaal te vinden waar hij patiënten revalideert die bijvoorbeeld een heup- of knieoperatie achter de rug hebben. Hij heeft ook veel affiniteit met sportblessures.

Big-nummer 59927622204

Herma Kregel

Herma Kregel

FYSIOTHERAPEUT

Herma Kregel werkt sinds 2021 bij onze praktijk als algemeen fysiotherapeut. Inmiddels heeft zij de opleiding voor claudicatio-patiënten gevolgd en is daarom ook lid van Chronisch Zorgnet met de aantekening perifeer arterieel vaatlijden.

Big-nummer 19929667804