Keurmerken

Fysio Grootegast is aangesloten bij een aantal keurmerken


Aanmelden

Onze praktijk is sinds 2017 aangesloten bij Stichting Keurmerk Fysiotherapie

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en voor fysiotherapiepraktijken. Stichting Keurmerk Fysiotherapie geeft fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun fysiotherapeutisch handelen, dit is de start van een proces waarin continu wordt gewerkt aan het verbeteren daarvan.


Fysiotherapeuten die op deze manier werken aan de kwaliteit van het fysiotherapeutisch handelen zijn herkenbaar voor patiënten, zorgverzekeraars en overheid, zonder dat zij worden gehinderd door overbodige administratieve lasten.

FysioTopics

Fysio Grootegast is als praktijk aangesloten bij de kwaliteitsvereniging FysioTopics, een vereniging van samenwerkende fysiotherapiepraktijken. Praktijken die bij FysioTopics zijn aangesloten staan voor de beste zorg voor hun patiënten en zetten zich in voor verbetering. Fysio Grootegast werkt met de zorgplannen van Fysiotopics. 


Zorgplannen van FysioTopics zijn bedoeld voor patiënten met rugklachten, nekklachten en schouderpijn. Alleen praktijken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen mogen deze zorgplannen gebruiken bij verzekerden van Menzis/Anderzorg, de labels van VGZ/IZA/Univé, CZ/OHRA en Zilveren

Chronisch Zorgnet

Onze praktijk is aangesloten bij Chronisch Zorgnet. Chronisch Zorgnet is een landelijk netwerk van ruim 3000 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding aanbieden voor patiënten met chronische aandoeningen zoals etalagebenen, COPD (chronic obstructive pulmonary disease; rokerslong), astma en hartaandoeningen.


Chronisch Zorgnet werkt continu aan het verbeteren van de zorg voor patiënten met chronische aandoeningen. Onze therapeuten zijn permanent bezig met verplichte scholing gericht op deze doelgroep. Chronisch Zorgnet bewaakt permanent deze hoge kwaliteitseisen van de deelnemers.

LEES MEER OVER


CONTACT