Rugnetwerk Noord (RNN) voor rugpatiënten

Samenwerkingsverband Fysiotherapie en Revalidatiegeneeskunde Martini Ziekenhuis en fysiotherapeuten van praktijken regio Groningen


Aanmelden

Het Rugnetwerk Noord-Nederland (RNN) is een samenwerkingsverband van de afdelingen Fysiotherapie en Revalidatiegeneeskunde van het Martini Ziekenhuis en fysiotherapeuten van praktijken in de regio Groningen. De deelnemers zijn gespecialiseerd in het begeleiden van patiënten met rugklachten.

LEES MEER OVER


CONTACT


Het Rugnetwerk Noord-Nederland bestaat uit een revalidatiearts, een physician assistant van de Revalidatieafdeling van het Martini Ziekenhuis en fysiotherapeuten die gespecialiseerd zijn in het behandelen van rugpatiënten.
De deelnemers hebben zich door scholing, praktijkervaring en intensieve samenwerking gespecialiseerd in het behandelen van langdurige rugklachten en het revalideren na een operatie of trauma. Dit maakt dat de deelnemers van het Rugnetwerk een meerwaarde hebben in de revalidatie van rugpatiënten.


Doel
Het doel van het Rugnetwerk Noord-Nederland is het bieden van hoogwaardige zorg voor patiënten met rugklachten door een goede samenwerking tussen de medisch specialisten en fysiotherapeuten. Er wordt gewerkt met een duidelijke behandelwijze.